Spoštovane članice in člani društva Totifoto,

Vljudno vabljeni na tradicionalni TOTIFOTO piknik, ki bo v soboto 4. julija v domu krajanov v Bresternici s pričetkom ob 10.00 uri. Zaradi organizacije vas prosimo da se vpišete tukaj na ---->SEZNAM za potrditev udeležbe. 

Prispevek za piknik znaša 10 eur, ki vključuje organizacijo, prehrano, pijačo ter fotografsko druženje in se poravna na pikniku. Več informacij sledi. 

POMEMBNO OBVESTILO: 

Ker so današnji časi z vseh vidikov posebni, bosta srečanje in tudi piknik potekala OB UPOŠTEVANJU UKREPOV ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA KORONAVIRUSA. https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19

Prosimo, da si za piknik priskrbite ZAŠČITNO MASKO, ki jo boste lahko, ker je tako ponovno obvezno, ter priporočljivo uporabili za obisk sanitarij v notranjih prostorih.

Piknik bo potekal predvsem na odprtem, kljub temu pa vas moramo opomniti na VZDRŽEVANJE MEDOSEBNE RAZDALJE najmanj 1,5 m.

VLJUDNO PROSIMO, DA NA PIKNIK PRIDETE SAMO, ČE STE ZDRAVI. TO POMENI DA TISTI, KI IMATE MORDA ZNAKE OKUŽBE ZGORNJIH DIHAL KOT SO SMRKANJE, KAŠLJANJE IN/ALI VROČINO IN TISTI, KI STE BILI V ZADNJIH 14 DNEH BOLNI ALI V STIKU Z BOLNO OSEBO S TAKŠNIMI ZNAKI, SE NAM BOSTE PRIDRUŽILI OB NASLEDNJI PRILOŽNOSTI. HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Ekipa TOTIFOTO