TOTIFOTO > > Forums > > Fotografija > > Dogodki, izleti, razstave > > 3. fotosejem v Zagrebu
TOTIFOTO TOTIFOTO on facebook RSS feeds
Toggle Blocks .:: Domov :: Društvo :: Downloadi :: Forumi komune :: Foto galerija :: Moj račun ::.
Glavni meni

Odrenko
Zlodej: En odličen kuhar ki zna ribicve peči na žnj načinov. Smile
29.07.2010 01:17:58
Dragec: muki???
27.07.2010 20:43:34
Zlodej: muki ne folga več Smile
27.07.2010 16:22:59
zemljemerec: si vse ribe potamano al kaj ?
26.07.2010 14:57:58
Zlodej: še malo pa pridem nazaj delat slab vtis Smile
26.07.2010 14:12:06
Aleš: tinekr: Za zdaj lahko rečem, da se vidimo na Ptuju! novi
26.07.2010 08:12:56
tinekr: Vse Totifotovce vabim na fotkiado, več v forumu Wink
24.07.2010 21:22:22
mlakarpe: Kaj se te zaj finega delaš Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
24.07.2010 18:46:14
Dragec: Jaz glih nekak nimam kakšnih fantofskih obiskov, čuješ pje.
24.07.2010 12:34:24
damci: mogoče pa si bil na obisku pri njem in jih tam izgubil Wink
24.07.2010 10:59:54
Ostali kriki
Kričijo lahko samo registrirani uporabniki
Registriraj/Prijavi

Koledar

Razstave

Info o uporabnikih

Dobrodošli Anonimnež

Ime
Geslo
(Registracija)

Uporabniki:
Zadnji: rocker1302
Novi danes: 0
Novi včeraj: 1
Vsi: 1110

Prisotni:
Člani: 2
Obiskovalci: 10
Bots: 2
Osebje: 0
Prijavljeno osebje:

Noben član osebja ni prijavljen!

Spremeni izgled
Each user can view the site with a different theme.
Themes marked with a * also change the forum look.

3. fotosejem v Zagrebu
dogodki, izleti, razstave, foto srečanja, delavnice, skratka vsa fotografska druženja
Objavi novo temo   Odgovori na to temo     |##| -> |=|      Seznam forumov > > Dogodki, izleti, razstave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Aleš
Vedno tukaj
Vedno tukaj

Pridružen/-a: Oct 07, 2005
Kraj: Maribor

ObjavljaObjavljeno: Sre 13 Avg, 2008 13:35    Naslov sporočila: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

www.svetfotografije.co...tosejem/3/

Ivan_Bajlo
Prišlek
Prišlek

Pridružen/-a: Jan 19, 2008
Kraj: Zagreb

ObjavljaObjavljeno: Pon 18 Avg, 2008 19:33    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Zakaj smo se mi mučili prevoditi... Cool

Društvo Svijet fotografije Vas vabi, da kot razstavljavec ali obiskovalec sodelujete na 3. Mednarodnem fotosejmu, ki se bo odvil 25. oktobra 2008. med 10:00 in 18:00 uro v prostorih Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68.

Mednarodni fotosejem v organizaciji Društva Svijet fotografije, je samo v pol leta postal eden največjih sejmov s to tematiko v regiji, takoj za dunajsko Fotoburzo! Zaradi izrednega zanimanja bo 3. Mednarodni fotosejem odprt ves dan od 10h – 18h, tako da boste obiskovalci imeli dovolj časa za udeležbo na predavanjih in za preizkušanje opreme.

Youtube - 2. Mednarodni fotosejem
Youtube - 2. Mednarodni fotosejem HRT

ifo
Starosta
Starosta

Pridružen/-a: Mar 05, 2005

ObjavljaObjavljeno: Tor 19 Avg, 2008 9:07    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Še uradno vabilo!

Zlodej
Starosta
Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005

ObjavljaObjavljeno: Tor 19 Avg, 2008 12:44    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Vsaka čast Ivan. Ste pa po moje kar edini pri vas (kar sem jaz videl), ki nas vabite v našem jeziku. Pohvala za trud. Smile

"Death Makes an Artist"

UJETI TRENUTKI
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Foto galerija
Ivan_Bajlo
Prišlek
Prišlek

ObjavljaObjavljeno: Sob 23 Avg, 2008 16:19    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Zlodej wrote:
Vsaka čast Ivan. Ste pa po moje kar edini pri vas (kar sem jaz videl), ki nas vabite v našem jeziku. Pohvala za trud. Smile

kakšen bi to bil mednarodni fotosejem ak na njemu imamo sam Srbe in Hrvate Laughing

Zlodej
Starosta
Starosta

Pridružen/-a: Oct 20, 2005

ObjavljaObjavljeno: Sob 23 Avg, 2008 18:31    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

A ne gre za to. Sem preveč vajen da sem na morju v krajih kjer je SLO tablic v večini meniji pa so kljub vsemu v vseh jezikih, še v marsovščini, samo po naše ne. Smile

"Death Makes an Artist"

UJETI TRENUTKI
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Foto galerija
miha
Šefe
Šefe

Pridružen/-a: Mar 05, 2005

ObjavljaObjavljeno: Sob 23 Avg, 2008 19:03    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Ivan, hvala za povabilo. V kolikr bo zneslo, se vsekakor vidimo. Pa še kakšno rečemo. Pa pohvale za trud pri prevodu. Zelo pozitiven pristop, vsestransko.

ico6
Prišlek
Prišlek

Pridružen/-a: Aug 17, 2008

ObjavljaObjavljeno: Ned 24 Avg, 2008 22:01    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

mene zanima
e se ga vsi lahko udelezijo al samo tisti ki imajo uradno povabilo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
FotoFrik
Član
Član

Pridružen/-a: Jul 18, 2007

ObjavljaObjavljeno: Ned 24 Avg, 2008 22:07    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Ja sejem, sejem kot sejem odprt je za vse, mislim da je za obiskovalce vstopnina 10kun, ....za rastavljalce-prodajalce po ceniku....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ivan_Bajlo
Prišlek
Prišlek

ObjavljaObjavljeno: Čet 28 Avg, 2008 17:07    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

ico6 wrote:
mene zanima
e se ga vsi lahko udelezijo al samo tisti ki imajo uradno povabilo

vsi ki bu stali v prostor, na zadnjem fotosejmu je bila gužva koja se smanjila tek u zadnjih sat vremena, valjda ovaj put nećemo morati imati redare na ulazu Cool

a za razstavljavce imamo prijavo kako bi si osigurali stol jer ako dođu nenajavljeni moglo bi se dogoditi da ne bude slobodnih stolova

Ivan_Bajlo
Prišlek
Prišlek

ObjavljaObjavljeno: Pon 13 Okt, 2008 21:12    Naslov sporočila: Re: 3. fotosejem v Zagrebu Odgovori s citatom

Program fotosajma, naravno kvalitetna predavanja su popodne kako bi vas stimulirali da se svi ne naguravate prije ručka već fino dođete nakon jela, ono što vrijedi ionako se proda u prvih pet minuta pa je svejedno dođete li u 11 ili 16, a kasnije imate veće šanse za cjenkanje. Wink
    10:30 Filip Horvat: 25 godina u fotografiji

11:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Zvonimira Kušeca

12:00 Predpromocija knjige Hrvatska antiratna fotografija (Prvi svjetski rat, Drugi svjetski rat, Domovinski rat), autorica Branke Hlevnjak i Rhea Ivaniš uz predstavljanje Maše Štrbac iz ULUPUH-a

14:00 Ivica Kiš: "Ljudsko oko je kao kamera opskura" Leonardo Da Vinci, Milano, 1498. g.

15:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Gorana Katića

16:00 Damir Tiljak: Da li je na svijetu ostalo još nešto što nije fotografirano?
Za vrijeme trajanja fotosajma prikupljati će se donacije foto opreme koja će ići foto sekciji Doma za ovisnike Zajednica Susret.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo     |##| -> |=|      Seznam forumov -> Dogodki, izleti, razstave Časovni pas GMT + 2 uri
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Klikni za napoved Maribor, Slovenija

Get Firefox!    Powered by CPG-Nuke    Valid CSS!    Syndicate our news feed    Valid XHTML 1.0!     JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

Oznake in blagovne znamke uporabljene na tej strani so last njihovih lastnikov. Portal TOTIFOTO ni odgovoren za komentarje uporabnikov, saj so njihovo lastništvo. Fotografije in prispevki so last avtorjev in jih brez njihovega dovoljenja ni dovoljeno kopirati ali kako drugače uporabiti.
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy